Om man ska gifta sig och vill vara extra nöjd med utseendet inför den stora dagen, kan Citadellkliniken erbjuda ett stort utbud av mindre eller större skönhetsbehandlingar. Alla behandlingar utförs tryggt och säkert av erfaren och utbildad personal. På ett bröllop är det även vackert att ha en naturlig och sparsam makeup som framhäver den egna skönheten.

Unika behandlingar med Citadellkliniken

Att gifta sig är en av de största händelserna i livet och en magisk dag både för en själv och den blivande maken eller makan. Då vill man gärna att brudklänningen sitter vackert och att man är nöjd med sin kropp på bröllopet. Om man inte är nöjd med sin kropp, kan Citadellkliniken utföra en stor mängd plastikkirurgiska ingrepp. Det kan handla om bukplastik, bröstförstoring eller bröstförminskning samt bröstlyft, ansiktsplastik eller body contouring. En body contouring innebär att man skulpterar om kroppen med det kroppsegna fettet, vilket innebär en helt naturlig metod som kroppen inte tar skada av. Med unika skönhetsbehandlingar på Citadellkliniken kan man bli riktigt nöjd och vacker inför den stora dagen!

Sparsam makeup och vacker med Citadellkliniken

När man ska gifta sig är det en smaksak om man vill ha en makeup som har starka färger eller en mer sparsam naturlig look. Det är alltid vackert att ha en sparsam makeup där man ser till att framhäva den naturliga skönheten. Vill man göra sin egen brudmakeup, finns det användbara tips för hur man lyckas med en egen brudmakeup som sitter bra från det att man sagt ja, till den livliga bröllopsfesten långt in på småtimmarna. Har man dessutom unnat sig en skönhetsplastik av en eller flera delar av kroppen inför bröllopet, kan man vara trygg med att man blir riktigt nöjd med resultatet!

Med mycket erfarna och och kunniga plastikkirurger och övrig personal på Citadellkliniken, får man en förstklassig service och felfria perfekta behandlingar som verkligen är värda det man investerat. Behöver man icke invasiva behandlingar innan bröllopet eller av annan anledning, kan Citadellkliniken även utföra unika hudbehandlingar med toppmoderna maskiner och metoder. Det innebär bland annat att få avancerad microneedling-behandling, hudföryngring, behandling mot pigmentering och hudfläckar, rengöring och peeling med glykolsyra och mycket mer. Även missprydande ärr eller blodkärl är något som Citadellkliniken gärna kan ta hand om. Efter fina hudbehandlingar får man en extra vacker hy inför den stora dagen att visa upp. När man sedan ska lägga en makeup på den stora dagen på en ny fräsch hy, är det bra att veta hur man lyckas med en bra grund av foundation innan man lägger resten av en vacker och sparsam makeup.