Ska man åka på en resa och behöver tandvård innan resan, kan man hos Södertandläkarna få nya tänder på en timme med hållbara snygga resultat. Det kan till exempel vara situationer där man också tappat en tand och behöver implantat. Då är man i trygga händer och blir fin inför en resa med allt man behöver inom tandvård. När man ska resa som kvinna kan man även ta med sig bra makeup som håller länge på en resa och som kan stå emot värme, fukt och skydda huden.

Trygg tandvård i alla lägen

Om olyckan är framme innan man till exempel ska åka på en resa och en tand slagits ut eller tappats, är Södertandläkarna ett tryggt val. Hos Södertandläkarna får man nya tandimplantat med de modernaste metoderna och implantaten. Fördelen med att välja Södertandläkarna är att man kan få nya tänder på en timme med hållbara resultat. Hos Södertandläkarna i Stockholm utförs all tandkirurgi av erfarna tandläkare med modern utrustning. Därför är man i trygga händer och man får alltid först en gratis konsultation gällande tandimplantat samt kostnadsförslag. Att få nya och hållbara tänder på en timme med Södertandläkarna innebär tandvård av hög kvalitet och hållbara tänder för en lång tid framöver. Då är man också fin inför resan med ett nytt leende och man slipper tandbekymmer.

Fint leende och smart grund till makeup

När man går till Södertandläkarna i Stockholm för att få nya tänder på en timme, kan man också få andra trygga behandlingar. Det kan innebära nya tänder på en timme med lagningar, besök hos tandhygienist, kontroller, förebyggande behandlingar och mycket mer. Att få nya tänder på en timme hos Södertandläkarna, betyder att man inte behöver oroa sig inför resan och man får ett vackert leende utan tandproblem. Att ha en bra grund till makeup är också viktigt under resan och vill man ha en vårdande bra täckning, kan man ta med sig en BB-kräm eller CC-kräm. Då är det även bra att känna till skillnaderna mellan BB-kräm och CC-kräm innan man köper dessa till resan. Både BB-kräm och CC-kräm är lätta att applicera och anpassar sig till den egna hudtonen, samt låter huden andas. Dessa krämer kan vara smart ha med sig på en resa dit det är varmt och fuktigt, så man behåller en fin, naturlig lyster på huden.

Att ta med sig en BB-kräm eller CC-kräm är en smart grund till all makeup man vill ha på sig på resan, särskilt på varma platser där man svettas. Man kan även tänka på att ta med sig en vattenfast mascara och eyeliner för att slippa smink som rinner ner. Vill man också ha ett puder är det smart att köpa ett så kallat settingpuder. Ett settingpuder är ett puder son fixerar en makeup och låter den sitta länge utan bekymmer. Sedan kan man ta med sig valfri rouge, ögonskuggor och ett eller flera läppstift som sitter bra och länge. Har man inför resan också fått nya tänder på en timme hos Södertandläkarna, åker man med vackra tänder utan besvär.